ADIYAMAN / MERKEZ - Kaşköy Ortaokulu

Kaşköy Ortaokulu

KAŞKÖY KÖYÜ KAŞKÖY KÜME EVLERİ NO 48 MERKEZ / ADIYAMAN
Vizyon
Kaşköy Anasınıfı, Kaşköy İlkokulu, Kaşköy Ortaokulu öğrenci, öğretmen, idareci ve yardımcı personeli olarak özveriyi en temel ilke edinip feragat kültürü ekseninde her türlü hedefi gerçekleştirmek üzere adım adım yürümesini, anılan paydaşlarca ortak ilke edinip gerçekleştirmek, en büyük gayemizdir.
Misyon
Öğrencilerimize okulumuzu sevdirecek etkinliklerle, oyun temelli bir öğretim gayesi güderek onları okulla bütünleştirmek, öğretmenlerimizle başarıyı yakalayabilmek için bir arı çalışkanlığı ile insan olma erdem ve sorumluluğu içinde özveriyi temel ilke edinen bir bütün olarak başarılı bir okul olabilmektir.
08:20-14.55
Kalorifer ile ısınmaktadır.
Ulaşım
Okulumuzun ısınma şekli kaloriferlidir, Ulaşım Kara yolu ile yapılmaktadır. Yolun tamamı asfalttır, Adıyaman Merkezden her gün öğretmen servisi ile öğretmenler okula gelip gitmektedir. Tüm öğretmenlerimiz Adıyaman Merkez de oturmaktadır, Okulumuzda her bir sınıftan 1 şube olmak üzere toplam 4 sınıf vardır (5-6-7-8.sınıflar) Ortaokulumuzda toplam 44 öğrenci ile eğitim-öğretim devam etmektedir. Her branştan bir öğretmenimiz vardır.
MİNİBÜSLE SERVİS HİZMETİMİZ VARDIR.
Yerleşim Yeri
Güney Toros dağ uzantısında dağların arasına kurulmuş karasal iklime sahip bir köydür.
Okulumuz Adıyaman merkeze 33 km uzaklıkta, araç ile 35-40 sürmektedir.
OKUL BASKETBOL, VOLEYBOL, FUTBOL
OKULUN SON HAFTALARINDA BİLGİ YARIŞMASI DÜZENLENCEKTİR.