ADIYAMAN / MERKEZ - Kaşköy Ortaokulu

İbrahim Halil Güven - Müdür

1981 yılında Adıyaman da doğdu, İlkokulu Adıyaman Birsen Esensoy İlkokulu, Ortaokulu Adıyaman İmam Hatip Ortaokulunda tamamladı.

2002 yılında uzun dönem askerlik hizmetinden sonra Açıköğretim Lisesini bitirdi.

2010 Yılında Atatürk Üniversitesi Ağrı Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliğini başarı ile bitirdi.

2 yıl Kırklareli Yetiştirme Yurduna, 3 yıl Ağrı Huzurevi Müdürlüğünde memur olarak çalıştı.

2011 yılında öğretmenliğe geçerek sırasıyla Mersin/Tarsus Kargılı Ortaokulu, Mersin/Tarsus Fahrettinpaşa Ortaokulu, Adıyaman/Kahta Akıncılar Ortaokulu, Adıyaman/Kahta Mevlana Ortaokullarında öğretmen olarak görev yaptı.

2017-2019 tarihleri arasında Yaylakonak Ortaokulu Müdür Yardımcılığı görevini yaptı

01.10.2019 tarihinde Kaşköy Ortaokulu Müdürü olarak atandı, halen bu görevi sürdürmektedir.

Evli ve İki çocuk babasıdır.